8 лютого на урок до учнів 12 групи історичного профілю завітала лейтенант поліції інспектор із зав’язків з громадськістю управління патрульної поліції у м. Хмельницькому Стрембіцька Анна Михайлівна.
Ліцеїсти отримали нагоду безпосередньо від працівника поліції отримати інформацію про специфіку та особливості роботи патрульної поліції. Інспектор розповіла учням про основні напрямки роботи патрульної поліції, про успіхі і проблеми, про користь і необхідність співпраці громадян із поліцією, проте як важливо не бути байдужим якщо людина стає свідком правопорушення чи некоректної поведінки інших осіб, про те що нова поліція йде завжди на допомогу громадянам в усіх ситуаціях…
Неабиякий інтерес викликала в учнів інформація про застосування поліцейськими спеціальних засобів, особливості їх застосування щодо неповнолітніх.
Від інспектора учні дізналися проте як необхідно себе вести при зустрічі із поліцейськими, які права мають неповнолітні коли надають свідчення, при допиті, затриманні.
На завершення зустрічі Анна Михайлівна надала відповіді на всі запитання що цікавили ліцеїстів й детально розповіла які кроки потрібно здійснити щоб стати патрульним поліцейським, поділилась власним досвідом проходження всіх іспитів від фізичної підготовки й стану здоров’я до тестів на загальний розвиток й світосприйняття.
Практично всю велику перерву після уроку учні протримали інспектора…
Маю віру і сподівання проте що у цій державі незабаром проявлять себе як активні й свідомі громадяни ще як мінімум 35 юнаків та юначок!

p1
p1
p2
p2
p3
p3
p4
p4
p5
p5

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Back to top