24 листопада 2016 року у актовій залі Хмельницького спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки у галузі науки відбулись урочистості з нагоди інавгурації новообраного голови Координаційної Ради. За результатами виборів, що відбулись 15.11.2016 р., із шести кандидатів більшість голосів отримала учениця 14 групи економічного профілю Владислава Поліщук.

З вітальним словом до учнівської громади звернувся директор ліцею Ю. І. Курманський, який зауважив, що очолити Координаційну раду є почесно і досить відповідально, що приємно, коли немає байдужості і кожен учень відчуває себе частиною дружньої ліцейної родини. Юрій Іванович щиро привітав Владиславу Поліщук, вручивши їй відповідне посвідчення і записник.

Квітами новообраного керівника привітали однокласники, учні 14 групи економічного профілю, обіцяючи дружню підтримку і допомогу.

Владислава Поліщук виголосила присягу голови Координаційної ради, обіцяючи бути гарантом дотримання усіх прав і свобод учнівського колективу, достойно нести звання керівника учнівського самоврядування.
Музичним дарунком для усіх стала пісня про Україну у виконанні Оксани Музики.
Бажаємо новому керівнику Координаційної Ради наснаги, креативних ідей, виважених рішень та успіхів на новій посаді.

 

Президент ліцею
Президент ліцею
Владислава Поліщук
Владислава Поліщук
2016
2016
2016
2016
Previous Next Play Pause

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Back to top