11 жовтня 2016 р. у стінах Хмельницького спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки у галузі науки відбулись урочистості до Дня Захисника України. Святкове дійство мало символічну назву - «Ми пишаємось, Тобою, Герою!».

Захід проходив у вигляді конкурсної програми, участь у якій взяли майже усі групи ліцею. На засіданні Координаційної ради представники учнівського самоврядування від кожної групи запропонували проведення свята у форматі флешмобу з патріотичним спрямуванням. На свято були запрошені учасники АТО, випускники ліцею 2002 року, Антонець А. В., Вергелес К. П., Майор А. М., Решітник І. В. та батьки ліцеїстів, що брали участь в АТО.
Проведенню свята передувала серйозна підготовка. Вихователі та учні ліцею доклали максимум зусиль, до того, щоб представити свою групу достойно та на високому рівні. Боротьба була запеклою, а суперники серйозними. Перемогу здобули найкращі - учні 26 групи математичного профілю (вихователь Гудима З. О.) та 17 групи профілю іноземної філології (вихователь Велико Т. С.). Дружніми оплесками гості свята, педагоги та учні вітали виступ кожної групи. Молодість, талант, артистизм та оригінальність у підході до підготовки кожного художнього виступу не залишили байдужими жодного учасника дійства. Завершився святковий концерт виступом груп організаторів свята – учнів 12 групи історичного профілю та 15 групи біолого-хімічного профілю, які підготували святкову програму. Під час концерту почесним гостям свята - учасникам АТО було вручено символічні медалі «За мужність і відданість рідній землі» та квіти. Щирі слова вдячності учнів за мир та спокій теплими променями осіннього сонця зігріли душу військових і вселили надію на те, що майбутнє України у надійних руках.
Ми дякуємо організаторам свята, вихователям Величко І. М. (12 група історичного профілю) та Заворотній В. А. (15 група біолого-хімічного профілю) за цікаву, змістовну програму та високий рівень організації свята, усім учасникам дійства за серйозний підхід, оригінальність та стилістичне наповнення кожного художнього виступу. Дякуємо за небайдужість і відданість традиціям ліцею.
У стінах навчального закладу оголошено початок акції «Оберіг».

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Back to top